Ilmoittautuminen Taekwondoon

Täytä alla pyydetyt tiedot

* pakollinen tieto

Osallistujan tiedot

HUOM! ilmoita seuraavaan puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jota käytetään mm. mahdollisessa keskitetyssä tiedotuksessa.

Alempana voit kertoa mahdollisista seikoista, jotka ohjaajien on hyvä tietää, esimerkiksi allergioista tai sairauksista, jotka vaikuttavat harrastamiseen.


Mikäli vastasit edelliseen kysymykseen kyllä kerro seuraavaksi aiemmasta kokemuksestasi kamppailulajitoiminnassa,

Ilmoita seraavaksi maksajan/huoltajan yhteystiedot


Laskutamme taekwondon/kuntonyrkkeilyn osallistumismaksun automaattisesti ilmoittautumisessa valitsemissanne jaksoissa etukäteen.

Huomioittehan että laskutus katkeaa vain virallisen lopettamisilmoituksen täytettyänne. Lopettamisilmoitus löytyy nettisivuiltamme: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/lopettamisilmoitus

Laskutus katkeaa aina kuluvan laskutuskauden loppuun.

3 kk:n laskutuskaudet ovat tammi-maaliskuu, huhti-kesäkuu, heinä-syyskuu ja loka-joulukuu. 6 kk:n laskutuskaudet ovat tammi-kesäkuu ja heinä-joulukuu sekä 12 kk:n laskutuskausi on tammi-joulukuu.

Esimerkki. Harrastaja on valinnut 3 kk:n laskutusjaksot. Harrastaja lähettää lopettamisilmoituksen 2.3. Laskutus päättyy tällöin 31.3. Mikäli harrastaja ilmoittaa lopettamisesta 15.4., päättyy laskutus tällöin 30.6.

Lopettaminen tulee ilmoittaa näin aina etukäteen. Uutena harrastajana voitte tutustua kaksi viikkoa ilmaiseksi, ja jos harrastusta ei kahden viikon jälkeen päätä jatkaa, ilmoittautuminen tulee peruuttaa lopettamisilmoituksella viikon sisällä kokeilujakson päättymisestä laskutuksen katkaisemiseksi.


HNMKY logo